Kylling i spidskål

Kylling i spidskål -nem aftensmad

2 blade spidskål – max 75 gram i alt
200 gram stegt kyllingfilet med dine yndlingskrydderier, fx. merian, timian, salt og peber, svarer til ca. 6 stk. inderfilet.
Halverede små tomater
Peberfrugt i små tern
Det grønne af forårsløg snittet fint

Et par spiseskefulde low fodmap tzatziki.

Spidskålen kan vendes på panden med krydderier eller den kan anvendes frisk for en ret med bid i.

Anret kylling, grønt og tzatziki i kål. Velbekomme.

Ca.  200 kcal pr. stk.


Kylling

Kylling indeholder naturligvis protein, men også vitaminer og mineraler, blandt andet niacin, B-12, fosfor, kalium og selen.

 

Spidskål
Spidskål indeholder C-vitamin, kalcium og K-vitamin.

Spidskål indeholder ikke så mange kalorier, men en del kostfibre, der er med til at skabe en god og lang mæthedsfornemmelse og samtidig er det godt for fordøjelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *