En hurtig ret, til madpakken, til frokost, til aftensmad, til turen. Du bestemmer. Sund og proteinrig.
Til 3 mindre portioner eller til 2 portioner skal du bruge:
300 g kylling
40 g god carpaccio
30 g revet parmesan
1 rød peberfrugt
1 squash (200 g)
20 g valnødder
Sæt parmesanklatter på en pande ved middel varme med en teske. Vend dem forsigtigt og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
PAS PÅ du ikke kommer til at spise dem, mens du tilbereder resten..
Steg kyllingen og grøntsagerne hver for sig. (Peberfrugt i strimler og squash i tern)
Rist valnødderne kort på panden
Når du bruger en god olivenolie til at stege i, behøver du ikke dressing. Vil du have masser af smag, så brug dine yndlingskrydderier, jeg brugte timian og rosmarin.
Anret kylling og grøntsager og pynt med parmesan og valnødder.
God appetit.
Ved 2 portioner: ca. 450 kcal pr. portion.
Ved 3 portioner: ca. 300 kcal pr. portion.
Kan laves til flere dage og dermed “preppes” til madpakker og stadig være lækker.
Her er masser af gode sager i råvarerne, protein, kalcium, c-vitaminer og meget lidt fedt.