Havremuffins med gulerod

En hurtig snack om eftermiddagen når du går sukkerkold eller et par stykker til morgenmad, hvis det skal gå stærkt.

Disse havremuffins er fyldt med gode sager og giver en god mæthedsfornemmelse og kanel virker stabiliserende på dit blodsukker.

Til 15 stk skal du bruge:

250 g revet gulerod
300 g grovvalsede havregryn (evt. glutenfri, hvis du har brug for det)
40 g tørrede tranebær
50 g blandede frø, jeg har en blanding af hørfrø, hampefrø og sesamfrø, som jeg tager af
3 dl vand
3 æg
3 spsk ahornsirup
1 tsk kanel

Bland det hele i en skål og put i muffinsforme – silikoneforme er gode at bruge her.
Sæt i varm ovn på 200 grader i ca. 30 min.

Ca. 120 kcal pr. stk.

Velbekomme!

2 Replies to “Havremuffins med gulerod”

  1. I am improvising. Rosiner, pecan nodder, hemp seeds, brun sukker, halv vand halv yogurt, lidt fedt. De bliver sikkert gode.
    Tak for inspirationen.

Lukket for kommentarer.